Stiga guma DNA PRO M
DNA serija yra pirmoji STIGA stalo teniso guma, pagaminta Vokietijoje.
Šios stalo teniso gumos skirtos įvairiems stalo teniso žaidėjams ir žaidimo stiliams – nuo jaunų talentų, kurie pradeda žaisti su pirmąja pritaikyta lazda, iki profesionalių žaidėjų, kurie tenkina tik pačius geriausius. Sukūrėme ir sukūrėme DNA Pro bendradarbiaudami su Švedijos ir Kinijos rinktinių nariais, kad sukurtume gumą, kuri būtų optimali šiuolaikiniam, įžeidžiančiam žaidimo stiliui. Stalo teniso guma tiems, kurie žaidžia su didele galia ir mėgsta atakuoti aukštos kokybės guma, kuri duoda rezultatų.
ESC (Enlarged Sponge Cells) technologija reiškia, kad kempinė turi didesnes poras, kurios suteikia katapultos efektą, taigi ir didesnį lanką topspin ralyje. Tai taip pat reiškia, kad kontaktas tarp pagrindo ir gumos yra sustiprintas, taip suteikiant geresnį pojūtį ir aiškų, aiškų garsą smūgiuojant į kamuolį. Vidutinio kietumo kempinė siūlo puikų balansą tarp valdymo ir greičio, todėl galima užbaigti ralį trečiu kamuoliu arba žaisti su dideliu sukimu nepažeidžiant valdymo.
DNA Pro turi unikalią dantukų geometriją, sukurtą taip, kad atitiktų agresyvų naujųjų kartų žaidimo stilių, daugiausia dėmesio skiriant galiai ir sukimuisi. Guma taip pat optimizuota ABS kamuoliui, o dėl natūralios ir sintetinės gumos derinio yra žymiai patvaresnė nei ankstesnių kartų stalo teniso gumos.
- Vokietijoje pagaminta stalo teniso guma, skirta žaidžiantiems su didele jėga.
- Greita ir galinga guma, skirta puolimui.
- ESC technologija siūlo didesnį lanką topspin ralyje.
- Natūralios ir sintetinės gumos derinys padidina gumos ilgaamžiškumą.
- Oranžinės spalvos kempinė su skaidriu paviršiumi guma, optimizuota ABS kamuoliui.
- 47,5 laipsnių kempinės kietumas užtikrina puikų valdymo ir greičio balansą.
Gamintojo charakteristika:
greitis: 117
kontrolė: 83
sukimas: 118
charakteristika: off
paviršius: lygi guma
gumos minkštumas: medium
galimas gumos storis: 2.1 mm, 1,9 mm
galimos spalvos: raudona, juoda
charakteristika | |
off | |
kempinės minkštumas | |
medium |